Penjoll meráki blau de plata i vidre de Murano

48,00 IVA inclòs

Peça del tot artesanal feta amb les meves mans. La pedra que conté el penjoll l’he elaborat amb vidre de Murano. En ser artesanal no hi ha dos d’iguals. La base del penjoll i el tancament és de plata i també està fet de manera artesanal seguint les tècniques tradicionals de joieria. Té una cadena extensora.

1 en estoc

Categories: ,

Descripció

Meráki és una paraula grega que no té traducció. Significa posar l’ànima en allò que fas, deixant un tros de tu a la teva feina. Amb aquest esperit va néixer la col·lecció Meráki.

És una peça del tot artesanal feta amb les meves mans. La pedra que conté el penjoll l’he elaborat amb vidre de Murano. En ser artesanal no hi ha dos d’iguals. La base del penjoll i el tancament és de plata i també està fet de manera artesanal seguint les tècniques tradicionals de joieria. Té una cadena extensora.

Cada peça d’aquesta col·lecció és única. Pots comprar la peça ja acabada tal com la veus en el meu web, o bé pots comprar l’experiència Meráki. Si compres l’experiència, en lloc de la peça acabada, t’ensenyaré totes les pedres de vidre de Murano que he fet. Podràs triar la que més t’agradi. Una vegada la tinguis triada podràs escollir entre anell i penjoll, posaré amb tota la meva ànima a treballar en la teva peça.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Penjoll meráki blau de plata i vidre de Murano”

L'adreça electrònica no es publicarà.