Arriba la col·lecció Meráki

Meráki és una paraula grega que no té traducció. Significa posar l’ànima en allò que fas, deixant un tros de tu en el teu treball. Amb aquest esperit neix la col·lecció Meráki. Una peça Meráki és una peça artesanal, elaborada amb les meves pròpies mans fusionant vidre de Murano i plata.

En la col·lecció Meráki tu ets la protagonista. Pots comprar la peça ja acabada en l’àrea de botiga, o bé viure l’experiència Meráki, en què consisteix? Molt senzill, l’experiència Meráki et convida a participar en la teva peça:

1) El primer pas és comprar l’experiència Meráki. La pots comprar fent clic aquí.

2) T’escriuré en menys de 24 hores per a ensenyar-te totes les pedres de vidre de Murano que tinc. Hi ha moltes on triar!!

3) Després podràs triar si vols anell o penjoll, no et preocupis ja que els dos tenen el mateix preu. L’anell es pot regular, així no et preocupes per la talla

4) Em poso a treballar deixant un trosset de la meva ànima en la teva peça. Quan la tingui llista t’aviso i te l’envio per missatger. Gaudiràs d’una peça exclusiva de plata i vidre de Murano!

Meráki és el regal ideal! Pots regalar l’experiència Meráki a qui tu vulguis. La persona que rebi el regal triarà la seva pedra i la seva peça (anell / penjant)… Així encertaràs segur!

 Tens alguna pregunta?

2 + 13 =